Äntligen fina fötter

Äntligen fina fötter

Mina fötter har varit ett problem med ganska så mycket sprickor och torra hälar. Varje kväll har jag smort in dem, men det hjälpte inte så mycket för det var ju sprickor som ändå inte försvann. Det verkade som jag var ett hopplöst fall, ända tills den dagen jag bestämde mig för att gå till en fotvårdsterapeut. Hon erbjuder både fotvård och medicinsk fotvård i Uppsala. Det var det bästa jag kunde göra för att bli av med mina fotproblem som hade blivit värre. Hon förklarade att det inte skulle gå över av sig självt och att det behövde professionell behandling.

Efter ett par månader var sprickorna i mina fötter borta och jag är verkligen glad för det. Hon var mycket bra på att ta reda på mitt problem och förklarade vad jag behövde tänka på för att hålla mina fötter friska. Jag kan verkligen rekommendera att gå till en fotvårdare om man har problem med fötterna. En del kan klara sig med en vanlig behandling medan andra istället måste få medicinsk fotvård, det beror på om tillståndet är tillräckligt allvarligt. Jag är verkligen glad att mina fötter är friska igen och jag kommer nu att se till att ta bättre hand om dem så att de inte får några problem i framtiden. Jag ska därför fortsätta att gå till henne minst en gång i månaden, och här hemma får jag fila och smörja med en kräm som jag köpt, en som bara säljs hos henne. Jag kan verkligen rekommendera henne, och om du är i Uppsala och behöver hjälp med dina fötter så tycker jag att du ska besöka henne där. Tja, du får ju boka en tid, och du kan få hennes kontaktuppgifter om du klickar på länken här ovanför, då kommer du till webbsidan med alla kontaktuppgifter.


Kommentarer är stängda.