Nu står bilen på en bilverkstad här i Umeå

Nu står bilen på en bilverkstad här i Umeå

God morgon från ett soligt Umeå

Den här helgen blev inte riktigt som planerat för på vägen till våra vänner så pajade bilen, så vi har fått lämna in den till en bilverkstad. Hoppas att de kan laga den under veckan för man blir ju väldigt låst när man är van vid att ha bil. När man har en bil vill man ju helst inte ha den parkerad på en bilverkstad, men samtidigt är det ju sånt som händer. Det blev en bra helg tillslut ändå även fast att det blev lite krångligare än vi tänkt.

Vi kunde låna mina föräldrars bil och kan som tur var ha den tills våran bil är klar att hämta från stans bilverkstad. Vad skulle man göra om man inte hade familj och vänner, känner sån tacksamhet varje dag för att jag har det. Tänker ibland på de som inte har det och hur utsatt man faktiskt är då. Nu har mina föräldrar två bilar vilket gör att vi kan låna en av dem, annars vet jag inte hur jag hade kunnat ta mig till jobbet denna veckan. Bor man i stan så kan man ju åka buss eller cykla eller kanske gå, men bor man en bit utanför där det inte går bussar till där man jobbar så måste man ju ha bil.

Kanske är det ändå så att det är bra att sådana här saker händer ibland så att man blir påmind om hur bra man har det. Det är nog oftast så att när allt fungerar, när allt är bra och som det ska så kanske vi glömmer av och börjar ta för givet. Men sen när något krånglar eller inte är bra på ett eller annat sätt, det är då vi får ett uppvaknande att se hur bra vi faktiskt hade det. Nu ska jag jobba vidare men jag önskar er en underbar dag!


Kommentarer är stängda.