Mobilen gick snabbt från sprucken till hel

Mobilen gick snabbt från sprucken till hel

Jag kan nästan slå vad om att alla ni någon gång har tappat er mobil i marken, många av er har antagligen upplevt den hemska känslan när man ser att mobilen dessutom har gått sönder. Därför tänkte jag med det här inlägget tipsa er om företaget Phone Center, de hjälpte mig att laga min iphone i Örebro.

För några veckor sedan var jag aningen klumpig och tappade min mobil i backen, jag skulle lägga i den i min fick men missade helt enkelt. Min iphone hamnade på marken och jag greps av panik då jag nästan var helt säker på att den hade gått sönder, vilket den även gjorde. Skärmen sprack så mycket att jag knappt kunde se någonting på skärmen, jag behövde alltså snabbt hitta ett företag som kunde hjälpa mig att laga min iphone i Örebro. På så sätt hittade jag Phone Center, det blev de som fick hjälpa mig att laga min mobil. De skötte jobbet på en professionell nivå, de var extremt duktiga på sitt jobb och gav mig snabbt en fixad och hel mobil tillbaka. Det tog inte alls lika lång tid som jag hade tänkt mig, dessutom blev resultatet mycket bättre än förväntat. Det såg nästan ut som att jag hade fått en helt ny mobil tillbaka. Både då och även idag är jag väldigt glad över att jag vände mig till just dem för att få den hjälpen, deras höga standard och goda arbete gjorde mig som kund helt nöjd. Därför kan jag idag skriva det här positiva inlägget om dem samtidigt som jag tipsar er att också vända er till dem om ni behöver hjälp med att laga er iphone i Örebro.


Kommentarer är stängda.