Kosmetisk tatuering av ögonbrynen på salong i Norrköping

Kosmetisk tatuering av ögonbrynen på salong i Norrköping

Hejsan på er alla fina följare

Imorgon har jag bokat tid för kosmetisk tatuering på en salong i Norrköping. Jag har nämligen väldigt tunna och ljusa ögonbryn så jag tänkte att jag ska fixa ögonbrynen. Det är något jag tänkt på länge och nu har jag bestämt mig att göra det. Jag har flera vänner som har testat kosmetisk tatuering och är jättenöjda så då känns det liksom lättare för mig att nu äntligen göra det.

Här i Norrköping finns det ju flera salonger som erbjuder sådana behandlingar men en av mina närmaste vänner hade gått just dit där jag bokat tid så då tänkte jag att jag också bokar där. Det ska bli skönt att inte behöva färga och måla ögonbrynen varje dag. Saken är ju den att ögonbryn gör så mycket för helhetsintrycket och de ramar in och framhäver ögonen så fint. Har man då väldigt ljusa så tycker jag det känns som att något saknas och så vida jag inte fyller i eller färgar dem.

Jag kan erkänna att jag är lite pirrig och nervös men känner mig samtidigt förväntansfull. Jag har bett en kompis följa med som sällskap och sedan ska vi gå ut och käka efteråt, det är ju ändå fredag imorgon och dessutom har det äntligen blivit lite varmare väder. Tänk så glad man blir bara av lite sol och värme, det väcks liksom extra energi och livsnjutarglädje tycker jag. Det är då man känner att man vill dansa, sjunga och ha picknick ute i solen. Jag får alltid så mycket inspiration och motivation med när det är så här, allt från att jag rensar garderoben till att jag vill skapa saker.

?Hoppas nu att ni får en riktigt fin dag och att ni har möjlighet att ge er ut i det härliga vädret. Kram!


Kommentarer är stängda.